Ékszer trendek 2022-ben

A 2022-es évre a merész, kijelentő ékszerek trendjét keressük.
Ékszer trendek

A tömött gyöngyök, a vaskos gyűrűk és a kézműves gyöngyök rétegei mind-mind divatosak lesznek. A gyantából készült karperecek és bokaláncok is népszerűek lesznek. A vaskos arany ékszereket is egyre nagyobb számban fogjuk látni. Ezek a darabok nehézsúlyúak és jelentős méretűek lesznek.

A csillogó fémes darabok a legújabb trendek, és a férfi szegecsek sem jelentenek kivételt. A divatrajongók egyre inkább a groove-os üveg fülbevalók felé fordulnak a kifinomult megjelenés érdekében. Ez a trend egyhamar nem fog elmúlni, és jövőre is divatos lesz. Sok ilyen nyakláncot és karkötőt fogsz látni, amelyeket teljesen fekete összeállításokhoz viselnek. A választott kiegészítők nem csak a megjelenésedet fejezik be, hanem a személyiségedet is megmutatják.

A gyűrűk egymásra helyezése egy másik népszerű trend 2022-ben. A hírességeket gyakran látni egymásra rakott gyűrűket viselni, és ez a trend a következő évtizedben is folytatódni fog. Ha szereted a klasszikus gyűrűket, válassz egy sterling ezüst szalagot és egy fehér vagy kék gyémántgyűrűt. Ugyanazzal a szalaggal ezüst és arany gyűrűt is egymásra helyezhet. Különböző stílusokat is viselhetsz. A lényeg, hogy keverd és kombináld a darabokat, valamint építsd be a stílusodat.

A bűbájok és más kecses ékszerek nagy divat lesz 2022-ben. A gömbölyű gyöngyök drámai hatást keltenek majd, és nagy nyakláncokban és fülbevalókban lesznek használva. A gyöngyös karkötőket és fülbevalókat ezek a fényes gyöngyök fogják díszíteni. Használjatok fényes fémeket és élénk színeket. A gallérnyakláncok is népszerű trend lesz, különösen, ha a nyakkivágásod kiegészíti a ruhádat.

Az átlátszó kristály fülbevalók a következő évben még inkább előtérbe kerülnek. Egy zöld csillogó koktélruha lenyűgözően fog mutatni ezekkel a lógó fülbevalókkal. Egy kék bársony testhezálló ruha is káprázatosan fog mutatni tiszta kristályokkal. A sárgarézből és átlátszó üvegből készült lógó fülbevaló pedig egy másik népszerű trend lesz. A következő néhány év tele lesz ragyogó, kijelentő ékszerekkel.

Míg a merész, és tekintélyt parancsoló gyűrűk uralni fogják a 2022-es ékszertrendeket. Akár egy esti szórakozásra, akár egy csajos napra öltözöl, ezzel a stílussal nem tévedhetsz. Egy nagy kő nagyot fog szólni a partiöltözékeddel. Egy nagy kő bármilyen megjelenést feltűnő remekművé varázsol. Ezeket a merész, tekintélyt parancsoló gyűrűket minden nem viseli majd.

A merész és színes gyöngyök üdvözlendő változást jelentenek majd a minimalista stílushoz képest. Ezek a darabok feltűnőbbek, élénkebbek és szórakoztatóbbak, mint korábban. Ezek a darabok minden korosztály számára alkalmasak, és minden bizonnyal nyáron nagy feltűnést keltenek majd. Ez egy nagyszerű szezon lesz arra, hogy gyönyörű ékszerekbe fektessünk be. Ha extra különleges kiegészítőt keres, érdemes megfontolnia egy olyan nyakláncot, amely egy nagy, merész drágakővel van kirakva. Alternatívaként egy kis, minimalista dizájn is remekül illik majd 2022-be.

Kapcsolódó cikkek

Ékszer trendek

Ékszer trendek 2022-ben

Eljött a a merész, kijelentő ékszerek ideje.