Ékszer trendek

A 2022-es évre a merész, kijelentő ékszerek trendjét keressük.
Ékszer trendek

A tömött gyöngyök, a vaskos gyűrűk és a kézműves gyöngyök rétegei mind-mind divatosak lesznek. A gyantából készült karperecek és bokaláncok is népszerűek lesznek. A vaskos arany ékszereket is egyre nagyobb számban fogjuk látni. Ezek a darabok nehézsúlyúak és jelentős méretűek lesznek.

A csillogó fémes darabok a legújabb trendek, és a férfi szegecsek sem jelentenek kivételt. A divatrajongók egyre inkább a groove-os üveg fülbevalók felé fordulnak a kifinomult megjelenés érdekében. Ez a trend egyhamar nem fog elmúlni, és jövőre is divatos lesz. Sok ilyen nyakláncot és karkötőt fogsz látni, amelyeket teljesen fekete összeállításokhoz viselnek. A választott kiegészítők nem csak a megjelenésedet fejezik be, hanem a személyiségedet is megmutatják.

A gyűrűk egymásra helyezése egy másik népszerű trend idén. A hírességeket gyakran látni egymásra rakott gyűrűket viselni, és ez a trend a következő évtizedben is folytatódni fog. Ha szereted a klasszikus gyűrűket, válassz egy sterling ezüst szalagot és egy fehér vagy kék gyémántgyűrűt. Ugyanazzal a szalaggal ezüst és arany gyűrűt is egymásra helyezhet. Különböző stílusokat is viselhetsz. A lényeg, hogy keverd és kombináld a darabokat, valamint építsd be a stílusodat.

A bűbájok és más kecses ékszerek nagy divat lesz idén. A gömbölyű gyöngyök drámai hatást keltenek majd, és nagy nyakláncokban és fülbevalókban lesznek használva. A gyöngyös karkötőket és fülbevalókat ezek a fényes gyöngyök fogják díszíteni. Használjatok fényes fémeket és élénk színeket. A gallérnyakláncok is népszerű trend lesz, különösen, ha a nyakkivágásod kiegészíti a ruhádat.

Az átlátszó kristály fülbevalók a következő évben még inkább előtérbe kerülnek. Egy zöld csillogó koktélruha lenyűgözően fog mutatni ezekkel a lógó fülbevalókkal. Egy kék bársony testhezálló ruha is káprázatosan fog mutatni tiszta kristályokkal. A sárgarézből és átlátszó üvegből készült lógó fülbevaló pedig egy másik népszerű trend lesz. A következő néhány év tele lesz ragyogó, kijelentő ékszerekkel.

Míg a merész, és tekintélyt parancsoló gyűrűk uralni fogják az idei ékszertrendeket. Akár egy esti szórakozásra, akár egy csajos napra öltözöl, ezzel a stílussal nem tévedhetsz. Egy nagy kő nagyot fog szólni a partiöltözékeddel. Egy nagy kő bármilyen megjelenést feltűnő remekművé varázsol. Ezeket a merész, tekintélyt parancsoló gyűrűket minden nem viseli majd.

A merész és színes gyöngyök üdvözlendő változást jelentenek majd a minimalista stílushoz képest. Ezek a darabok feltűnőbbek, élénkebbek és szórakoztatóbbak, mint korábban. Ezek a darabok minden korosztály számára alkalmasak, és minden bizonnyal nyáron nagy feltűnést keltenek majd. Ez egy nagyszerű szezon lesz arra, hogy gyönyörű ékszerekbe fektessünk be. Ha extra különleges kiegészítőt keres, érdemes megfontolnia egy olyan nyakláncot, amely egy nagy, merész drágakővel van kirakva. Alternatívaként egy kis, minimalista dizájn is remekül illik majd idén.

Kapcsolódó cikkek

6 különleges ékszerdoboz ajándékba

6 különleges ékszerdoboz ajándékba

Hölgy ismerősöd számára keresel különleges ajándékot? Ha szereti a ragyogó ékszereket, biztosan örülne egy ékszerdoboznak. Kattints néhány ötletért!

Ékszer trendek

Ékszer trendek

Eljött a a merész, kijelentő ékszerek ideje.

Az aranyékszer árainak alakulása

Az aranyékszer árainak alakulása

Mitől függ az ékszerek ára? Hogy alakul az arany árfolyama 2021-ben? Kattints, és megtudhatod, mikor érdemes megvenni a fehérarany eljegyzési gyűrűket.