Sztáresküvők – ezekre emlékszünk vissza

A korlátozások ellenére is bőven akadt idén is sztáresküvő. Olyan hírességek mentek házasodtak meg, mint Paris Hilton, illetve Bill Gates legidősebb lánya, Jennifer Gates. Mind a kettő egy világraszóló lakodalom volt, ráadásul Paris háromnapos lagzit tartott annak érdekében, hogy mindenki emlékezzen erre a napra. Cikkünkben részletesen beszámolunk ezekről az eseményekről.
Sztáresküvők – ezekre emlékszünk vissza

Paris Hilton és Carter Reum

Az év egyik legnagyobb esküvője kétségkívül az örökösnő lagzija volt. A menyegző ugyanis három napig tartott, aminek keretein belül, november 11-én Paris Hilton és Carter Reum összeházasodtak. A két pénzmágus tizenöt éve ismerik egymást, azonban csak 2019-ben jöttek össze, odáig kizárólag barátokként gondoltak a másikra. Nem sokkal később, egy közös hálaadási vacsorán döntöttek úgy, hogy egy újabb szintre emelnék a kapcsolatukat. Az eljegyzés idén februárban történt meg, ahol Carter egy smaragd gyémántgyűrűvel kérte meg Paris kezét. A lánybúcsúra októberben került sor, az esküvőre pedig a már említett novemberi napon. A híresség egy egyedi tervezésű Oscar de la Renta ruhát viselt, amelynek tervezése hónapig tartott. A szállodalánc örököse egy olyan darabról álmodozott, amely nemcsak időtlen, hanem elegáns és sikkes is egyben.

Az esküvőt amúgy Paris nagyapjának Los Angeles-i birtokán mondta ki, hiszen mindig is ezt tervezte. Az ünnepi vacsorát is itt fogyasztották el, a fellépők között pedig ott volt Demi Lovato, aki egy sátorban énekelte el az I Will Always Love You című nagysikerű dalt.

Jennifer Gates és Nayel Nassar

Természetesen nemcsak egy sztáresküvő zajlott le idén. Ősszel ment férjhez a világ egyik leggazdagabb emberének, Bill Gates-nek a legidősebb lánya. Jennifer és Nayel a New York melletti lovas farmjukon mondták ki a boldogító igent. A hölgy két éve kezdte el az orvosi egyetemet, míg újdonsült férje profi díjugrató, részt vett az idei tokiói olimpián is.

A lánykérésre még 2020 januárjában került sor, a nagy nap dátuma pedig végül 2021. október 16. lett. Jennifer két ruhát is beszerzett erre a napra, mind a kettőt Vera Wang készítette el a számára. Az első egy hagyományos, A-vonalú típus volt, amelyet csipke felsőrésszel és tüll szoknyával láttak el. A partira pedig már egy makramécsipkés modellt öltött magára, amihez gyémánt nyakéket és egy csodálatos, hozzá passzoló fülbevalót vett fel.

Esküvő kastélyban

Amennyiben Te magad is egy világraszóló lakodalomra vágysz, a legszebb kastély esküvő lehetőséget ad arra, hogy minden álmodat megvalósíthasd. Hazánkban is adott a csodálatos környezet, a festői hangulat, nem is beszélve a szinte tökéletes gasztronómiáról egyaránt.

Összegezve

Idén sem maradhattunk sztárlagzik nélkül. Most már tudhatod, hogy milyen csodálatos volt Paris Hilton, illetve Jennifer Gates nagy napja. Amennyiben Te is erre vágysz, és a legszebb kastély esküvőt tartanád meg, ne habozz, hiszen hazánkban is van rá lehetőséged.

Kapcsolódó cikkek

Így válassz szövetnadrágot!

Így válassz szövetnadrágot!

A szövetnadrág kiválasztásának folyamata hasonló, mintha egy farmerrel tennénk. Vagy mégsem? Az alábbiakban adunk pár tippet, hogyan válasszunk tökéletesen. Mire figyeljünk oda, és milyen kombinációkat alkalmazzunk?

Az aranyékszer árainak alakulása

Az aranyékszer árainak alakulása

Mitől függ az ékszerek ára? Hogy alakul az arany árfolyama 2021-ben? Kattints, és megtudhatod, mikor érdemes megvenni a fehérarany eljegyzési gyűrűket.

A világosabb színű ruhákban - Miért viseljünk nyáron világos színű ruhát?- kevésbé lesz melegünk.

Miért viseljünk nyáron világos színű ruhát?

Nyáron, a nagy kánikulában, mindig a világos, fehér színű ruhákat és kiegészítőket részesítsük előnyben. Mutatjuk is, hogy miért.