5 egyszerű és gyors lakásfrissítési módszer

A nők jelentős hányada szereti a változatosságot, már ami a lakást és annak berendezését illeti. Néha előfordulhat, hogy olyan érzésünk támad, hogy szép a lakásunk, de valami másra, valami változatosságra, némi frissítésre vágyunk. Még akkor is, ha első pillantásra minden tökéletesnek tűnik a lakásunkon, a lakásunkban. A lakberendezés egyik áldása, hogy már egészen apró dolgokkal, igazítással is jelentős változásokat eszközölhetünk a lakásunkban. A cikkben 5 ilyen egyszerű ötletet mutatunk be. Egyik sem kerül sokba, mégis nagyon kellemes változást képes generálni a környezetünkben, azaz a lakásunkban.
5 egyszerű és gyors lakásfrissítési módszer - a lakásunkba könnyedén új színt vihetünk

Családi fotók a falon

A nappali egy szentély a család számára, hiszen voltaképpen itt tartózkodunk a legtöbbet. A kanapé mögötti fal sokszor nem kap elegendő figyelmet. A csupasz fal azonban akár még unalmas benyomást is kelthet bennünk. A legjobb, amit tehetünk, ha a legszebb megörökített pillanatokat a falra helyezzük fényképek formájában. Ehhez, semmi másra, csak néhány dekoratív és a fal színével harmonizáló képkeretre van szükségünk.

A színek harmóniája

Már amióta beköltöztünk a lakásunkba az étkező asztalát díszíti a vázába helyezett virágcsokor? Ennek ellenére olyan élettelen volt eddig minden ebben a helyiségben? Lehetséges, hogy az étkezőhelyiségbe épp egy ugyanolyan padló váza hiányzott, amilyen váza az asztalt is díszíti, egy ugyanolyan virágcsokorral. Már ennyi is hihetetlenül képes az egyhangúságot megbontani és színt vinni a lakás ezen helyiségébe.

Az apróbb dekorációs elemek mindent megváltoztatnak

Ha korábban semmi sem díszítette az éjjeliszekrényünket és a fal is csupasz maradt, akkor méltán érezhettük úgy, hogy valami hiányzik. Az ágytakaróval és a fallal, színben megegyező vagy hasonló színben pompázó asztali lámpa is hihetetlenül mennyire képes átalakítani a teret, ahol álomra hajtjuk a fejünket. Az ágytakaró fehér mintáit figyelembe véve vehetünk olyan faldekorációt, amely szinte vezeti a szemet a hálószobában és kicsit fel is frissíti az egyhangú teret.

Az üres falakra polc is kerülhet

Egy falra helyezett polc, egy-két dekoratív tárggyal, egy cserép levendulával, egy kaktusszal vagy egyéb dekorációs elemmel máris új köntösbe öltözteti a nappalit. A helyet, ahol szeretünk pihenni, olvasni, családi programokat, beszélgetéseket tartani. A levendula ráadásul csodás illattal lengi be a helyet, amelyet a lakás szívének is nevezhetünk.

Vidámság és minden megváltozik

Elképzelhető, hogy csak egy kis vidámság hiányzott eddig az életünkből. Ezen könnyedén változtathatunk. Csak némi tapétára, egy színes képre és némi anyagra van szükségünk, hogy kicsit más megvilágításba kerüljön a lakásban a kedvenc sarkunk, ami a jövőben még inkább a szívünkhöz fog nőni, ha olyan vidámmá varázsoljuk, ahonnan nem szívesen mozdulunk el.

Kapcsolódó cikkek

Miből tudni, hogy egészséges a paplan?

Miből tudni, hogy egészséges a paplan?

Van téli, nyári és átmeneti paplanod? Az ár vagy a minőség alapján döntesz? Mit jelent a tog szám? Cikkünkből megtudhatod, egészséges ágyneműben alszol-e.

Üveges szekrény az étkezőben

Üveges szekrény az étkezőben

Ismét divatját éli az üveges vagy tálalószekrény.

A 6 leggyakoribb kérdés és válasz a napelemmel kapcsolatban

A 6 leggyakoribb kérdés és válasz a napelemmel kapcsolatban

Az alábbi cikkben összegyűjtöttük a 6 leggyakoribb kérdést és választ a napelemmel kapcsolatban, hogy mindenki konkrétabb képet kaphassunk ebben a témában.